Pages

De ce tinem cont când realizăm un site

Textul folosit nu trebuie să fie o simplă prezentare de vânzare. Încecăm să venim în întâmpinarea nevoilor clientului tău și să-i remediem orice probleme cu care acesta se confruntă. În acest sens, conținutul site-ului tău va deveni mult mai util și, bineînțeles, mult mai atractiv.

Vizitatorii nu petrec mult timp pe site și vor să citească textele repede sau să nu le citească deloc, însă imaginile, titlurile, meniurile de navigare, îi pot ajuta să găsească ceea ce caută înainte de a părăsi site-ul. Creăm un site ținând cont de obiectivele tale comerciale și de dorințele utilizatorilor și vom avea șanse de reușită.

"Usability" este un termen în engleză care descrie cât îi este de ușor clientului să găsească ceea ce caută sau să realizeze ceea ce dorește pe site-ul tău. Vom analiza mai multe metode ca site-ul tău să fie intuitiv, de la navigarea simplă și clară, până la importanța unui conținut coerent.

Pe site putem organiza elementele pe sectiuni, iar prin navigarea în meniul principal, utilizatorii vor vedea ce găsesc în fiecare secțiune, la fel ca și în magazinul fizic.

Creăm încă de la început un site adaptat pentru dispozitivele mobile în toate browserele Folosim pictograme intuitive și afișăm conținut clar și bine organizat. Asta îi va ajuta pe vizitatorii care au ecrane mai mici să găsească ceea ce caută.

Pe măsură ce vom înainta îți vom spune mai multe despre modul de funcționare al motoarelor de căutare. Și mai mult, îți construim o strategie SEO pentru a-ți atinge obiectivele de business.

Procesul SEO nu se termină niciodată pentru că trendurile apar și dispar. Oamenii își schimbă comportamentul și motoarele de căutare evoluează permanent. Pe noi ne interesează ce impact au aceste schimbări asupra site-ului și cum putem atrage trafic organic.

Pur și simplu trebuie să înțelegem ce așteptări au vizitatorii de la site-ul tău. E bine să ne păstrăm
flexibilitatea pentru a face schimbări atunci când e nevoie.